2009.október 19. 25. quiz 7. őszi quiz

2009-10-21 11:25:09, Szerző: ()

Szamik másodszor, 3 döntős, végül Sallerek a második helyen és Ingyen sört! először

 A 25. Quiz volt a héten ezért 2*25 kérdéssel készültem. Először is köszönöm Nektek, akik hétről-hétre ott vagytok, és ilyen felejthetetlenné teszitek az estéket, a Kedvesnek, h a helyet és a nyereményeket biztosítják és a Klub Nextnek, akik a szponzoraink majdnem a legelső Quiz Night óta.

Gratulálunk a Szamiknak,  akik az eheti túl nehéz kérdésekből 34,5 pontot szedtek össze! Ezelőtt utoljára a 3. Quizt nyerték meg, örülünk, hogy visszatértek és végre nem a PESZ vagy a Sallerek magán küzdelméről szólt az este. A 2. helyért kiélezett csatát folytattak, még sosem fordult elő, hogy 3 csapat szerepelt volna a döntőben, mind hárman 32 ponttal. Végül a Sallerek tudták, hogy a világ legdrágább órája $25 millióba kerül! A Tibik folytatják balszerencsés sorozatukat, mindig egy pár ponttal lemaradva, remélem azért hamarosan ők is nyernek.

A villámkérdések az Állatvilágból kerültek ki, és az állatokkal leginkább az Ingyen Sört! csapat van tisztában. 7/10, gratulálok!

Találkozunk jövő héten egy különleges Halloweeni Quizzel, ne felejtsetek el tök lámpást hozni, mert a csapataitok 3 plusz pontban részesülhetnek.