2009.október 26. 26. quiz 8. őszi quiz Halloween

2009-10-30 18:07:21, Szerző: Bartha Álmos (Álmos)

Halloweeni hangulatban Sallerek és Tibik sokadszorra is, horror filmek minden mennyiségben a Sansztalanok legnagyobb örömére

A Halloweeni Quiz nighton voltunk eddig messze a legtöbben, 13 csapat nagyon sok játékosa küzdött meg azért, hogy eldöntsük, ki ismeri a legjobban a horror filmeket, a halloweenhez kapcsolódó szokásokat és minden mást.

A töklámpásos felhívást mindenki nagyon komolyan vette, 7 csapat is elkészítette saját, QuizNight témájú, kiemelkedő alkotását. Gratulálunk mindenkinek, képek a post alatt!

A Villámkérdések témája természetesen a horror filmek voltak, mi más is lehetett volna, két csapat is tudta mind a 10-et, de végül a Sansztalanok hozták be a már-már hagyományukká váló győzelmet.

A teljes estét ezen a héten is a Sallerek nyerték 35 ponttal (ebből 4-et a töklámpásra kaptak), a TIBIK most csak a döntőben, de megint elbukta, és ezzel már a sokadik hete folytatják második helyüket.

Találkozunk jövő hétfőn amikor  egy új Kvíz Mester fog bemutatkozni, ezáltal én kivételesen a játékosok közé szorulok. Várom a jelentkező csapatokat, akik leigazolnának most hétfőre. Addig is jó szórakozást a videókhoz, képekhez!