Bajnokság eredmények

2010-04-26 09:45:39, Szerző: Darvas Gábor (nagyfej)

Vasárnap este rég várt újításokat élesítettünk be a honlapon, megjelentek a toplisták!

Biztos észrevetted már jobboldalon az összesített toplistát, itt az összes helyszín 20 legjobb csapata látható. Az egyes helyszínek profiljában a toplista helyi toplistára vált, ha pedig egy csapat profilját választod ki, az eddigi eredményeik kerülnek listázásra.

Néhány helyen a pontok még feltöltés alatt állnak, így ha a csapatod pontszáma alacsonyabb a vártnál, nem kell megijedni.

Pontbeszámítás

Fontos! Ha egyes estéken más csapatnévvel játszottatok, mint amivel a honlapon beregisztráltatok, kérhetitek a pontok beszámítását, persze csak akkor, ha ténylegesen ugyan arról a csapatról volt szó. Ehhez az aktuális játék dátumát, és a két csapatnevet kell elküldenetek emailben (info@quiznight.hu).

Bajnokság

Közeleg a bajnokság vége, ezért érdemes végignézni az összesített és helyi eredményeket is, még van idő javítani! A pontos továbbjutási szabályokat még nem véglegesítettük, de a hét első felében erre is sor kerül, és kikerülnek az aktuális állás szerinti továbbjutók! Ma este pedig találkozunk a Kedves Kávézóban (Szentendre), a CoolTour Cafe-ban (Pécs), a Menta Teraszon (Buda) és a Vaskapuban (Pest)!