... de mi lesz nyáron?

2017-06-08 15:15:39, Szerző: Bartha Álmos (Álmos)

Nyári programajánló

Vége a 8. Bajnokságnak, most a szokásos pihenő következik, de azért nyárra sem hagyunk titeket quiz nélkül.

Először nézzük Budapestet: 

A keddi Fröccskocsma quizünk folytatódik. 25 kérdés, ingyenes részvétel, nyeremény egy tálcafröccs. A kérdések szórakoztatóbb jellegűek, nyomokban tartalmaz csak általános műveltséget, inkább a bulin van a nagy hangsúly. Nagyon szeretjük írni is, tartani is, az utóbbi időben sok ötletet merítettünk belőle, olyasmi kérdések kerültek át a hétfői játékokba, mint a nazális szexelős.

Az utolsó fordulóra készülve feltűnt, hogy mennyi jó kérdés van a beküldött kérdések között és az is, hogy több mint 24000 kérdésnél áll a számláló. Ideje nekiállni és feldolgozni ezeket, így hétfőnként a Hunyadi Gasztroműhely&BBQ-ban a Széll Kálmán térhez közeli Retek utcában vadonatúj quizeket tartunk elsősorban a beküldött kérdésekre támaszkodva. Asztalt foglalni ugyanúgy kedd délelőtt 10-től lehet, az első alkalom már most hétfőn lesz.

Ezeken kívül tervben vannak még tematikus quizek is a focishoz hasonlóan. Nincs foci eb/vb a nyáron, de a szezon nem volt unalmasabb, sőt! 

A nem budapesti helyszíneken tartott quizekről érdeklődjetek a quizmestereknél. Sok városban lesz hetente, két hetente vagy akár havonta 1-1 játék. 

Leszünk fesztiválokon, amik már biztosak az a Közgáz évzáró pénteken 1700-2000 között, Kapolcson július 24-én délután a Momentán Társulat udvarában és 25-én Debrecenben a Csillagponton. A többi még képlékeny, figyeljétek a facebookot. 

Addig is irány a strand, jó pihenést mindenkinek!