Fixasztal regisztráció

2018-09-02 19:32:20, Szerző: Bartha Álmos (Álmos)

Nem kell izgulnod minden kedden, hogy lesz-e asztalod a kedvenc helyeden, ha fixasztalt választasz!

Fixasztal? Mi az?

Mindig kedden délelőtt 10 órától lehet asztalt foglalni a következő fordulóra. Ha a legnépszerűbb helyekre akarsz foglalni, akkor ott a stressz, figyelni kell az órát, frissítgetni az oldalt, hogy beférjetek. Pont mint a neptunnál.

Neked találtuk ki a fixasztalt, ha tudod, hogy egész évben ugyanoda fogtok járni, ha biztos akarsz lenni a foglalásban és egyszerűen nem akarsz foglalkozni vele kedd reggel.

Hogy tudok fixasztalt regisztrálni?

Regisztrálj a lejjebb található formon keresztül. Egyszeri regisztrációs díja van, 5000 Ft az egész szezonra. Dőlj hátra és élvezd, hogy minden héten fixen megkapod az emailt a következő heti foglalásotokról. 

Mik a feltételei?

  • Lehet évközben változtatni, lemondani, akár 1-1 alkalomra másik helyre átkérni a foglalást.
  • Minden helyszínen 2 asztalt szabadon hagyunk, nem tudjátok az összes asztalt lefoglalni előre. 
  • Érkezési sorrendben történik a foglalás itt is, tehát ha már nincs szabadon foglalható asztal a kinézett helyszínre (nem jelenik meg a listában), akkor nem fogunk tudni foglalni nektek, de ha felszabadul egy, akkor szólunk. Ez azt is jelenti, hogy ha nem sikerült fixasztalt foglalnotok, akkor is lesz lehetőségetek asztalt foglalni a kedvenc helyetekre. 

Mit kérünk? 

Ha valamiért az egyik héten nem tudtok eljönni, akkor mondjátok le az asztalt, hogy más beférjen a helyetekre. Ezt megtehetitek a foglalásotokról kapott visszaigazoló emailben található linken keresztül vagy bejelentkezve a honlapon. Ha nem mondjátok le, akkor se vesszük el a fixasztalotokat, csak rákérdezünk, hogy foglaljunk-e a jövő hétre is. 

És egyszeri regisztrációs díjat, ami 5000 forint.

Nincs más hátra, mint ezt a formot kitölteni! Aki 2018. szeptember 10-én éjfélig kitölti a formot, annak már lesz foglalása az első fordulóra is.