Hírek mindenfelől

2010-10-23 13:59:16, Szerző: Darvas Gábor (nagyfej)

Új kvízmester Pécsett, új támogató, teltház a Vaskapuban, ünnepi QuizNight. Ez történik most a QuizNight háza táján, várjuk a visszajelzéseket!

Raposa BencePécs

Hosszas keresés után végre rátaláltunk Ádám utódjára! Sok szeretettel köszöntjük Raposa Bencét a QuizNight csapatában. Amennyire Bencét sikerült megismerni, a hangulattal gond nem lesz, úgyhogy nem érdemes lemaradni a CoolTour-os kvízekről :) Mi már alig várjuk, hogy ismét lehetőségünk legyen leutazni, és megismerkedjünk az új pécsi csapatokkal!

Kinőttük a Vaskaput?

Az új szezonban eddig végig teltházzal, hihetetlen hangulattal teltek a hétfő esték a Vaskapuban, mindenkinek szeretnénk megköszönni, aki akár egy-egy alkalommal is hozzájárult ehhez! Ennek viszont van egy árny oldala is, eddig majd minden alkalommal úgy kellet helyet szorítani egy-két csapatnak, illetve több alkalommal egyszerűen el kellett küldeni teljes csapatokat, mivel nem fértek már be. A foglalások egy hétre előre elfogynak, így aki már nem tud foglalni inkább el sem jön. Az otthonmaradt, vagy hazaküldött csapatok esélyei pedig minden alkalommal romlanak a döntőbe jutásra.
 
Szeretnénk kérni, hogy jelezzen mindenki, akit érint/érintett már ez a probléma, hogy lássuk milyen nagyságrendről van szó! Előre is köszönjük, sokat segítetek vele! (Ha még emlékeztek, írjátok meg, mikor és hány fővel nem tudtatok eljönni!)

Új támogató

Egy lehetséges támogatóval folytatunk éppen megbeszélést, történetesen egy rövidital márkáról volna szó. Amiért ezt megosztjuk veletek, hogy ki tudjuk kérni a véleményetek a megállapodás egyik eleméről, miszerint a nyereményt is ők biztosítanák minden helyszínen, minden alkalommal. Van olyan, akinél kiverné a biztosítékot, hogy az eddigi viszonylag változatos nyeremények helyett állandósítanánk egyet?
 
Várjuk véleményeiteket, válaszaitokat, hétfőn találkozunk!