Húsvéti QuizNight!

2010-03-31 15:00:32, Szerző: Darvas Gábor (nagyfej)

Hétfőn előzetes terveinkkel ellentétben a Vaskapuban már biztosan tartunk kvízt, Szentendrén pedig megfelelő érdeklődés esetén!

Hétfőn a Vaskapuban egyöntetűleg megszavaztátok, hogy Húsvétkor is tartsunk QuizNightot, így kéréseteknek eleget téve hétfőn ismét találkozunk! :) Ha pedig már Húsvét, készülünk pár különlegességgel is, amikről később még tájékoztatunk, ezért érdemes követni Facebook oldalunkat. Annyi már biztos, hogy megint lehet majd plusz pontokat szerezni!

Az utóbbi időben kezdünk szűkösen lenni és a későn jövőknek nehezebben találunk asztalt, így aki szeretné, hogy biztosan legyen helye, az a Vaskapuban tud foglalni az eseményre. Emellett mindenkit kérnénk, hogy IDŐBEN érkezzetek, mivel egyre nagyobb csúszások vannak, amivel pedig az időben érkezőket "büntetjük"... Bővebb infót a facebook eseményen olvashattok, illetve jelezhetitek a részvételi szándékotokat is.

Szentendreiek figyelem!

Mivel többen szóltatok, hogy Szentendrén is szeretnétek játszani, abban az esetben, ha összegyűlik 20-25 ember, aki eljönne, a Kedves Kávézóban is meg fogjuk tartani a játékot! Létrehoztunk egy szentendrei facebook eseményt, itt tudjátok jelezni részvételi szándékotokat, illetve küldhettek meghívót ismerőseiteknek, hogy biztosan elegen legyetek! Hajrá, nem olyan sok az a 20 ember! :)

300 Facebook rajongó!

Már nem kell sok, és elérjük a 300 Facebook fant, ekkor újabb 3 névreszóló pólót sorsolunk ki a rajongók között, tehát ha valamilyen véletlen folytán még nem rajonganál, itt megteheted! :)