Kocsmafutás 2018

2018-03-22 11:38:37, Szerző: Bartha Álmos (Álmos)

Április 7-én egyetlen délután alatt egy 150 pontos jelvényt válthattok ki.

Mi ez a kocsmafutás és miért van rá szükség?

Kezdjük a legelején: a döntőre az összesített nemzetközi toplistáról tudjátok kvalifikálni magatokat, ami a fordulónként szerzett pontjaitokból és a kiváltott jelvényekből áll össze. Egészen szeptemberig minden egyes városért (korábban még a helyszínekért is) extra pontokat lehetett szerezni. 2017-re egyrészt fizikailag képtelenség lett az összeset begyűjteni, egyszerűen több városban van quiz, mint ahány forduló van. Azért, hogy senkit ne kergessünk őrült költségekbe az utazgatással, ezzel jutva előrébb a toplistán, 4. éve csinálunk egy szombat délutáni eseményt, a kocsmafutást, amikor minden helyszínhez kapcsolódó jelvény megszerezhető. Idén az adminisztrációt leegyszerűsítve a sok-sok helyszín jelvény helyett 1 darab Kocsmafutás jelvénybe egyszerűsítettük a dolgot, ami 150 pontot ér. Ezt lehet megszerezni április 7-én a távot teljesítve.

A QuizNight utazó és a QuizNight világjáró jelvényekhez továbbra is másik országba, másik városba kell utazni és ott személyesen részt venni a játékon. 

Fontos: a Kocsmafutáson nem kell személyesen részt venni és létszám korlát sincs, tehát képviselheted egyedül is a csapatodat vagy akár megkérhetsz rokont/barátot/volt szobatársat/kutyádat/bárkit, hogy képviseljen Titeket. Ha összeálltok 5-en egy autóba, felutaztok egy városból, akkor 5 különböző csapatot is képviselhettek. Mindig az év egyik legvidámabb eseménye, ha teheted, érdemes személyesen megjelenni.

A kezdő és a végpontok fixek: 1-3 óra között lehet indulni a Neked csak Dezső!-ből, 4-től lehet érkezni a Grundhoz. (VÁLTOZÁS tavalyhoz képest, idén a Grund a végállomásMinden helyszínen lesz egy kérdésetek, amire válaszolnotok kell, de emellett valamilyen logikai vagy ügyességi feladatra is számítsatok! Az előző évekből kiindulva 2-4 óra között lehet teljesíteni a távot kényelmesen, mindenkit megvárunk, nincs végső határideje a beérkezésnek.

Résztvevő helyszínek:

  • Neked csak Dezső!: innen indulunk,
  • OneBeer
  • FriendsOff
  • Ibolya Espresso
  • Staropramen
  • Kuzin bár
  • Garzon
  • Filo bár

A Grund; itt lesz a zárás, az utolsó forduló. Itt kell leadnotok az itinert. Minden helyszínen lesz egy vagy két kvízmester, akitől kaptok egy kérdést és valamilyen extra feladatot. Az állomásokat tetszőleges sorrendben teljesíthetitek, csak a kezdő és a végpont fix.

Az egészet 1 óra 13 perc gyaloglásra teszi a Google térképe, 5,8 km. A táv rövid, ennek ellenére idén sincs tiltva a saját autó, bérelt busz, taxizás. Ahogy beértek a 7. kerületbe túl sok értelme nem marad a járműveknek, gyalog 10 percen belül van az összes hely, de A Grundra kijutásban jól jöhet.

Minden helyszínen kötelező egy embernek innia valamit a hely italai közül. Nem muszáj alkoholos italnak lennie! A QuizNight.hu a felelősségteljes alkoholfogyasztás elkötelezettje.

A túra csak akkor érvényes, ha egyben teljesítitek az egészet. Nem lehet kihagyni állomásokat.

A programot egy laza szombat délutáni kikapcsolódásnak szánjuk, ahol ismerkedhettek, rengeteg pontot és jelvényt szerezhettek. 

Április 7-én várunk titeket sok szeretettel és feladattal!

Ezen a formon tudtok regisztrálni!