Letölthető nyári quiz

2017-06-16 10:14:11, Szerző: Bartha Álmos (Álmos)

segédlettel, válaszlappal, egész estés komplett szett a Ti kérdéseitekből.

Nem szeretek quizt megosztani. Ránézel, az első 2-3 kérdésre nem tudod a választ és fel is adod, hogy ez nagyon nehéz. Igen az, mert nem úgy vannak kitalálva, hogy egyedül oldd meg, hanem csapatokra, ráadásul sok benne az olyan kérdés, amit elsőre senki nem tud a csapatból, de azért megoldható, mint a döntőn a cápás kérdés. 0,01% hallott azelőtt arról, hogy van 22 centiméteres világító cápa, mégis 80%-ban jó megoldásokat láttunk. Ilyen a quiz, azt is tudod a végére, amit amúgy nem (Tarr Feri, APSZ).

Mivel a játék letölthető, egy fontos játékelem hiányzik: nincs quizmesteri segítség! Nincs ott valaki, aki ha nem tudod a kérdést azt tudja mondani, hogy egy írónőt keresünk vagy egy országot vagy kutyát. Ezért is adom ki most a segédletet is a quizhez.

Komplett pakk tölthető le, amiben van válaszlap, a kérdéssor pdf-ben és powerpointban és egy quizmesteri segédlet is. Ilyeneket kapnak a hétfői játékokra a quizmesterek, ebből készülnek az adott heti fordulóra. Igyekszem összeszedni pár fontos infót a kérdésekről és most először kísérletet tettem arra is, hogy megválaszoljam miért is került be egy-egy kérdés. Ne egyben próbáljátok elolvasni, inkább egy füzet legyen, amiben rákerestek egy-egy infóra, ha nem egyértelmű, ha érdekesnek találjátok, ha vitatkoznátok vele. Első próba, várom a visszajelzéseket! Igyekszünk a heti menetrendet tartani itt is, a hejesírási hibák jogát fenntartom, jöhetnek a kedves észrevételek az almos+hejesiras@quiznight.hu-ra!

 Most hétfőre van még egy szabad asztal a Hunyadiba, és indul egy második játékunk is: a Filo bárban tematikus kérdések lesznek, Dani kezdi sorozatokkal! 

itt lehet asztalt foglalni és innen lehet letölteni a csomagot!