Mi lesz tavasszal?

2016-01-18 11:57:11, Szerző: Bartha Álmos (Álmos)

Új jelvények, farsang, 7. szülinap, kocsmafutás

Ma még nincs quiz, csak jövő héten folytatódik a 7. Bajnokság a 12. fordulóval!

A hosszú szünetben nem unatkoztunk, kitaláltunk pár újdonságot, reméljük, hogy szeretni fogjátok! Budapesten már nem csak hétfőnként játszhattok velünk, hanem kedden és szerdán is vannak játékaink: kedden a Hunyadi LakásBisztróban exkluzívabb a játék, mert max. 4 csapat játszhat egyszerre (25% az esély a győzelemre!),  szerdán a Fröccskocsmában gyors szeszkvíz 10 villámkérdéssel, 10 általános kérdéssel és egy párosítóssal a végén.

Kezdjük az új jelvényekkel, amik mind egy új kategóriába kerülnek, a közösségibe:

  • végre megcsináltuk a quizmester etetőt! Évek óta kínálgattok minket finomságokkal, de eddig önző módon csak az italokat díjaztuk, 10 pontot kaptok most ezekért is. Kiváltani ugyanúgy lehet, mint az itatót, de kérünk, hogy a helyszínek ételfogyasztási szokásait tartsátok tiszteletben! (a legtöbb helyre nem szabad nem ott vásárolt ételt bevinni!)
  • QuizMester itató és etető mellett: Játékos itató és etető: küldj italt vagy ételt egy másik csapat játékosának. 10-10 pont a küldő csapatnak, az elfogadónak nem :).
  • Párbajhős vigaszdíj jelvény azoknak, akik elbukják a szétlövést. 5 pont.
  • Mobil nélkül, tisztán. Szintén régóta visszatérő téma, hogy valamit csináljunk a mobilt használók ellen. Bepróbálunk egy jelvénnyel, amit egy másik csapat adhat nektek, ha úgy gondolják rólatok, hogy Ti nem használtok mobilt, hanem mindent magatoktól válaszoltok meg. Ezt a jelvényt a fairplayhez hasonlóan el lehet veszíteni, a reklamációkat előbb kivizsgáljuk, nem automatikus az elvétel. 15 pont.
Az új jelvényeket a 12. fordulótól lehet elkezdeni kiváltani, nincs visszamenőleges adminisztráció.

A Farsangra idén is be kell öltözni, ha szeretnétek 15 pontos jelvényt, annyi segítség van, hogy lett egy partnerünk, akitől kedvezményesen lehet jelmezeket bérelni.

A 7. szülinapunkra különleges meglepetésekkel készülünk nektek, ugyanaznap (február 15.) lehet szavazni a kocsmafutás időpontjára is. Áprilisban lesz, valamelyik szombatot hagyjátok szabadon a biztonság kedvéért! 

.. .és végezetül a legfontosabb időpont: Döntő: május 21-én délután 4 órától!