Vaskapu: erős mezőny

2010-03-25 11:59:59, Szerző: Kálnay András (András)

Összefoglaló a II., III., IV. körből, avagy mit csinált Táncsics míg várták a Nemzetiben?

Az elmúlt három alkalommal sokszínű játékot láthattunk a Vaskapu QuizNighton. A II. fordulóban Növények és Zombik 38 ponttal, másodikként 34 ponttal az "Ombudsman", villámkérdéseket hihetelen szoros küzdelemben az "ANCSA" nyerte egy üveg Montezumával.

Még aznap közakarattól motiváltan eldölt, hogy a Nemzeti Ünnepen is lesz QuizNight Pécsett, Szentendrén és a Vaskapuban is. Ez alkalommal egy külön öt kérdésen mérhették össze emlékeiket '48 március 15. ről a csapatok, így például arról, hogy a Nemzeti Dal első változatában Petőfi a "Rajta magyar, hí a haza!" változatot írta. Villámkérdéseket szupermodellek azonosításával nyerte ismét döntők döntőjével az ATCQ (ŐŐŐööö) csapata; második az Á.O.T.P. 30,5 ponttal, a főnyeremény: TAKA TAKA, 34,75.

10.03.22.: IV: bajnoki forduló éles versenyt hozott így döntővel nyert a "Folt a múlté" a "Bubo Cupros Penis"-szel szemben 29,5 ponttal. Villámkérdések díjját ugyancsak a "Folt a múlté" csapata vehette magához sörös döntővel.

Gratulálunk mindenkinek aki játékban részt vesz!

 

S ne feledjétek! Amint elérjük a 300 rajoongót Facebook oldalunkon ismét 3 névreszóló QuizNight-os pólót fogunk kisorsolni köztetek!