Foglalj asztalt a következő kvízre!

Jelenleg nincs közelgő esemény, amire asztalt lehet foglalani.

Adatvédelem és gyakori kérdések

Miért kell megadnom a telefonszámomat?

A telefonszámot kötelező megadni, hogy rendkívüli helyzetben mindenképp utol tudjunk érni. Ilyen eset lehet, ha áramszünet vagy egyéb előre nem látható esemény miatt elmarad a választott helyszínen a kvíz. Ez esetben telefonon értesítünk és tájékoztatunk melyik helyszínen van még szabad hely.

Miért kell megadnom az email címemet?

Az email címet nem kötelező megadnod. Ha mégis megadod, a foglalásodról megerősítő emailt küldünk, ami a foglalásod módosítására/lemondására szolgáló egyedi linket is tartalmaz. A foglaláskor megadott email címedre több levelet nem fogunk küldeni.

Kik láthatják a foglaláskor megadott elérhetőségeimet?

A foglaláskor megadott elérhetőségeidet csak a QuizNight csapat adminisztrátorai látják, harmadik félnek nem adjuk ki őket -még a választott helyszíned munkatársai sem férnek hozzá-, mi pedig csakis indokolt esetben, a foglalásoddal kapcsolatban keresünk rajta.

Ki látja a foglalásaimat?

A foglalásokhoz hozzáférnek a QuizNight.hu adminisztrátorai (minden megadott adathoz), a foglaláskor kiválasztott helyszín munkatársai (a foglalási névhez és létszámhoz), és ha regisztrált felhasználó vagy, Te magad is.

Hogyan tudom lemondani/módosítani a foglalásomat?

A foglalás lemondására/módosítására több lehetőséged is van.

  1. Ha regisztráltál és bejelentkeztél a QuizNight.hu-ra, a foglaláskor automatikusan a felhasználódhoz kapcsoljuk a foglalást, így a személyes menüdben az "Asztalfoglalás" pont alatt a kvíz kezdete előtt módosíthatod/törölheted a foglalásod.
  2. Ha megadtad a foglaláskor az email címedet, kaptál egy megerősítő emailt, ami egy egyedi hivatkozást is tartalmaz. A hivatkozásra kattintva módosíthatod vagy törölheted a foglalásod.
  3. Ha nem vagy regisztrált felhasználó és az email címedet sem adtad meg, hívj minket a +3620/919-3298 (Álmos) vagy +3620/404-8933 (Gábor) telefonszámon és kérd személyesen a foglalásod módosítását vagy törlését. Fontos, hogy a foglalást csak akkor áll módunkban módosítani, ha a foglaláskor megadott telefonszámról hívsz minket, ezzel igazolva, hogy a foglalás hozzád tartozik.