13. Bajnokság

2021-09-13 15:59:04, Szerző: Bartha Álmos (Álmos)

Szeptember 27-én az online fordulók mellett több helyszínen élő játékkal is folytatjuk a hosszúra nyúlt kényszerszünet után.

Folytatjuk 

A hatályos jogszabályok engedik, és nagyon-nagyon rég volt az utolsó rendes forduló,  így szeptember 27-én a 13. Nemzetközi Bajnokság 1. fordulójával élőben (is) folytatjuk a játékot.

Asztalt foglalni 2021. szeptember 21. délelőtt 10 órától lehet majd itt, a weboldalon, ígérjük, hogy hétfő estig az összes helyszín felkerül. 

Magyarországon jelenleg nem kell védettségi igazolvány a vendéglátóhelyek látogatásához, illetve semmilyen védőintézkedést sem kell betartani, így mi sem írhatunk elő ennél többet. Megkérünk ugyanakkor mindenkit, hogy csak egészségesen érkezzen a játékra! Amennyiben az előírások változnak, úgy mi is alkalmazkodni fogunk hozzájuk.

Marad az online is 

Marad az online, mert sokan jeleztétek, hogy megváltozott az életetek, költözés, család, bármi egyéb miatt, de jó volt a régi csapattal együtt játszani, illetve ha bármilyen okból úgy döntötök, hogy mégsem akartok még személyesen részt venni egy ilyen játékban, akkor sem szeretnénk, ha kimaradnátok belőle. Lesz fb és youtube élő is.

Változások az előző szezonhoz képest 

Visszatérünk a 11. bajnokságban alkalmazott játékmenethez, azaz lesz Villámkérdés, lesz Kire/Mire, szemét módon lesz pontozva a Lista és 2 szünet lesz a játékban. 

Lesz Bajnokság is, vagyis vezetjük a pontokat. Csapatonként lehetőségetek lesz egy-egy fordulót lejátszani online is, ha bármiért úgy alakulna, hogy nem tudtok részt venni. Elveszíthető jelvénnyel tudjuk ezt vezetni, nekem (almos@quiznight.hu) kell jeleznetek, ha éltetek vele.

Az online pontokat egy külön listán fogjuk vezetni, hiszen ott a becsületetekre van bízva, hogy nem használtok semmilyen segédeszközt.

Fixasztal

Rajtunk kívülálló okokból nem tudjuk garantálni, hogy egész évben tudunk fixen asztalt foglalni, elképzelhető, hogy megint lesznek lezárások vagy dönthettek úgyis, hogy mégsem szeretnétek többet. E helyett a fixasztalra regisztrálást a havi támogatási rendszerrel bíró patreont használva fogjuk megoldani. Ha szeretnétek fixasztalt regisztrálni, a csak támogatók által elérhető felületen keresztül megtehetitek. Nem lesz limit, előírt, elvárt ár, egyetlen eurót is választhattok és bármikor leállíthatjátok, ha nem tudtok/nem akartok járni vagy be kell zárnunk. A támogatók részére ugyanúgy feltöltöm a kérdéssorokat, mint eddig.

 Figyeljétek a weboldalt és a facebook oldalunkat, instánkat a további infókért! Addig is vigyázzon mindenki magára, hogy egészségesen részt tudjon venni az első játékban!