A Nagy Kocsmakvízköny

2019-11-06 15:35:26, Szerző: Bartha Álmos (Álmos)

Végre megjelenik a QuizNight.hu első tíz évének kedvenc kérdéseit tartalmazó könyv. Dedikálás november 20-án a Neked Csak Dezső!-ben!

A november 18-val kezdődő héten végre megjelenik A Nagy Kocsmakvízkönyv, amibe összegyűjtöttem az elmúlt tíz év kedvenc kérdéseit, válogattam a beküldött kérdéseitek közül is és írtam rengeteg újat, amiket még sehol nem láthattatok.

Kinek ajánlom a könyvet?

  • Annak, aki játszott már, 
  • annak, aki évek óta játszik és megnézné, hogy mire emlékszik, mik vannak még benne, 
  • annak, aki még sosem játszott, de mielőtt kipróbálná magát egy kocsmakvízen, megnézné a szabályokat, 
  • annak, aki szokott a barátaival, családjával társasozni és 
  • annak, aki szereti a kvízeket.   

Mi van a könyvben? 

Az volt az elképzelésem, hogy ezt a könyvet társasjátékszerűen fogjátok használni, ezért kész, lejátszható kérdéssorok vannak benne, amikkel így már nem csak hétfőn quizezhettek. Így alakult ki a könyv rendezőelve is: 7 hétbe rendeztük a kérdéssorokat, a hét minden napjára tettem egyet. Hétfőtől péntekig vegyes témakörökkel találkozhattok, szombatra pedig egy-egy tematikusat állítottam össze: Jóbarátok, Marvel, Trónok Harca és Tarantino a pop kultúrából valamint sport: Olimpiák, Foci BEK/BL és Válogatott foci tornák kaptak helyet.

Vasárnapra viszont egy teljesen más játékmenettel készültem, amiket kifejezetten azokra az esetekre találtam ki, amikor húsznál kevesebben vagyunk. 10 gyors kérdés és 10 témakörben 5-5 kérdés 2-4-6 pontért. Mindig egy csapat választhat és válaszolhat, a többi csapat pedig rabolhat tőlük.

Hol lehet megvenni a könyvet?

20 százalék kedvezménnyel már előjegyezhető a 21. század kiadó webshopján, a Libri.hun és a Bookline.hun is (itt az első 6 napban marad is a 20% kedvezmény), a megjelenést követően kapható lesz a jatektudas.hu webshopban is, ahol további kvízes témájú könyvek, játékok is elérhetőek.

Aki elsőként szeretné megszerezni, azt várjuk a Neked Csak Dezső!-ben november 20-án este fél héttől, ahol 25% kedvezménnyel (tehát mindössze kb. 3000 forintért!) vehető meg a könyv és ha szeretné valaki, egyből dedikálom is.