Fb élővel és kupával indul a 12. évad

2020-09-21 20:06:34, Szerző: Bartha Álmos (Álmos)

szeptember 28-án élőben a facebook oldalunkon indulunk a 12. évaddal, élőben kupát indítunk. Egyes városokban továbbra is lehet élőben játszani, keresd az asztalfoglalást!

A 12. évad elsősorban az online térben marad, de a protokollok nem annyira szigorúak most, mint tavasszal voltak, így nem csak otthonról tudtok játszani és nem csak a képernyőkön keresztül tudtok csapatot alakítani.

Egyes városokban korlátozott létszámban lehet játszani élőben is, emiatt keressétek a quizmestereteket. A pontokat vezetni fogjuk, láthatjátok, hogy hogy teljesítettetek a többi csapathoz képest, de hát úgyse hiszitek el, hogy a másik nem csalt :).

Hétfőnként rendes, 50 kérdéses quiz lesz, csütörtökönként pedig kanapékvízek sztárvendégekkel. Az első adás október 1-én lesz, Szöllőskei Gábor filmkritikussal elmerülünk a Harry Potter univerzumba, részletek hamarosan facebookon.

Jó ez az online, de kéne valami igazi is, nem? Mint arról korábban beszámoltunk, a nyáron kikísérleteztünk egy új formátumot, amiben kétszer 3 fő játszik egymás ellen, ezzel minimalizálva a járványügyi kockázatot. Az első, kísérleti kupánkból már majdnem az összes epizód felkerült a youtube csatornánkra, ismerkedjetek vele, mert egy ilyen kupát elindítunk és decemberig lejátszunk! 

Kattintsatok ide a jelentkezéshez!

A jelentkezők létszámától függően tudjuk elindítani majd egyes városokban, de lesz egy online tér is, szóval jelentkezhettek akkor is, ha csak otthonról játszanátok.

Reméljük, hogy minél hamarabb el tudjuk kezdeni a rendes bajnokságot is, addig is megpróbáljuk kihozni a maximumot abból, ami most elérhető.