Fixasztal és előfizetés regisztráció a XI. Nemzetközi Bajnokságra

2019-09-10 09:27:12, Szerző: Bartha Álmos (Álmos)

Elindult a Fixasztal regisztráció és idén először feliratkozhattok arra a hírlevélre, amiben megkapjátok a kérdéssorokat másnap reggel.

Fixasztal

Itt lehet regisztrálni a fixasztalra, előtte olvasd végig a tudnivalókat. Ha már tudod, mert negyedik éve minden évben fixasztalosok vagytok, akkor csak kattints ide, ez egyből a regisztrációs oldalra visz. Egyszerre tudtok regisztrálni az előfizetésre is. Díja, feltételei változatlanok. A helyszínek listája nem teljes még, ha valamelyik helyet hiányoljátok, jelezzétek!

Kérem a kérdéssorokat!

Minden alkalommal lefotózzátok a kedvenc kérdéseket, füzetet vezettek róla? Idén már nem jártok rendszeresen, vagy néha becsúszik, hogy nem tudtok eljönni, de azért érdekelne, hogy mi volt a héten, hány pontotok lett volna? Ezt nektek találtuk ki. Itt feliratkozva kérhetitek, hogy minden kérdéssort, ami a bajnokság ideje alatt készül elküldjünk nektek a hozzá való segédlettel, válaszlappal együtt. Nem csak a bajnokság fordulóit, az azon kívül készülő kérdéssorokat is. Díja egyszeri 5000 Forint egész évre, az utolsó kérdéssor, amit küldünk, az a Döntőé lesz.