Indul a QuizNight.hu 14. Nemzetközi Bajnoksága!

2023-01-16 19:02:01, Szerző: Bartha Álmos (Álmos)

Január 30-án lesz az első játék, asztalt foglalni január 24-én délelőtt 10 órától tudtok először.

Hosszú szünet után végre folytatjuk a QuizNight.hu Nemzetközi Bajnokságát!

Pont 13+1=14 fordulót tudunk megtartani a májusi döntővel, aminek az időpontjai így alakulnak:

 1. forduló: január 30.
 2. forduló: február 6.
 3. forduló: február 13.
 4. forduló: február 20.
 5. forduló: február 27.
 6. forduló: március 6.
 7. forduló: március 13.
 8. forduló: március 20.
 9. forduló: március 27.
 10. forduló: április 3.
 11. forduló: április 17. (április 10. Húsvét hétfő, akkor nincs forduló)
 12. forduló: április 24.
 13. forduló: május 8. (május 1. a Munka ünnepe, akkor sincs forduló)

13+1. forduló a Döntő, amit május 13-án rendezünk meg.

Ahogy 13 éven keresztül mindig, úgy ezután is ingyenesen lehet játszani, de hosszas vívódás után a honlapon működő asztalfoglalási rendszert elengedjük. Kereken 10 éve lett üzembe helyezve, nagyon megkönnyítette az életünket, de azért voltak hibái.

Ezentúl asztalfoglalás helyett jegyeket tudtok venni az adott fordulóra a ticketninja felületén keresztül. Ez csapatonként 3000 ft-ba fog kerülni egy-egy fordulóra és váltható bérlet is, ami 30‘000 forint mind a 13 fordulóra, vagyis 3 játék ajándék. Ezeket egy nappal korábban, már január 23-án elkezdhetitek megvenni.

Akinek ráér hétfőn délután eldönteni, hogy hova megy játszani vagy mennek-e, azoknak kedvezményes jegyárral készülünk, amit 1000 forintért válthatnak meg. 

Hogy lehet ingyenes, ha az asztalfoglalásért fizetni kell?

Ahogy eddig se volt kötelező asztalt foglalni, úgy ezeket a jegyeket sem kötelező megvenni. Ahhoz, hogy a játékban részt vegyetek, nem kell érvényes jeggyel rendelkeznetek.

A jegy megvásárlása azt biztosítja, hogy lesz asztalotok az adott fordulóra. Ha több csapat érkezne, mint ahány asztal van a helyen, akkor azoknak tudunk helyet adni, akiknek van jegyük, ezt a quizmesterek látják majd és ellenőrzik. Igen, vannak olyan helyszínek, ahol csak érvényes jeggyel rendelkező csapatok fognak tudni indulni. Sok helyszínen viszont eddig sem használtátok az asztalfoglalást, így ezentúl sem kell majd. Még Budapesten is van olyan helyszín, ahol majdnem végtelen csapat tud játszani, így szeretnénk garantálni azt, hogy a játék továbbra is ingyenes maradhasson.

A játékban résztvevő városokat és helyszíneket itt, a helyszínek menüpont alatt találjátok továbbra is, de megmarad az online közvetítés is, ami szintén ingyenesen elérhető youtubeon és facebookon!