Még több quiz otthonról

2020-03-31 18:30:53, Szerző: Bartha Álmos (Álmos)

Minden hétfőn lehet velünk játszani facebookon, de ha valakinek ez nem lenne elég, kitaláltunk még egy-két dolgot!

Kezdjük a legfontosabbal: A Borsodi jóvoltából a következő 3 hétben minden csütörtökön jelentkezünk majd egy-egy tematikus élő quizzel. Csatlakozni este 8 órától lehet majd a Borsodi facebook oldalán lehet, játékszabály, részletek itt. Az első este témája a foci, amit Hajdú B. Istvánnal közösen fogunk vezetni!

Nagyon úgy néz ki, hogy hosszú időre kell berendezkednünk a jelenlegi helyzetre, és viszonylag kevés dolog van, amit közösségileg otthonról lehet csinálni. Sokan írtátok, hogy a quiz az pont ilyen és hétfőn várjátok a facebookos élőt, a maradék napokon pedig a könyvet pörgetitek vagy saját magatoknak csináltok kérdéssorokat.

Van a könyvben egy vasárnapi játékmenet: 10 témakör, 5-5 különböző nehézségű kérdéssel. Arra gondoltam, hogyha valakinek van kedve, akkor jelentkezhet játszani, összesorsolom egy másik csapattal és így van egy kis tétje a dolognak. Ha elég sokan vagytok, akkor csinálhatunk belőle egy egyenes kieséses kupát is akár. 

A tervezett lebonyolítás így nézne ki: indítunk egy privát beszélgetést, (tehát nem publikus streamet!), bekapcsolom egyszerre a két csapatot videóval, felváltva választhatnak 10-10 kérdést, amit egy percen belül meg kell válaszolniuk. Ha nem sikerül jó választ adni, akkor a másik csapat rabolhat.

Ha valakit érdekelne a játék, jelentkezzen ezen az igényfelmérőn! Elsősorban olyanokat keresek most a technikai megvalósítás miatt, akik közös háztartásban élnek. 

Gyerekekkel együtt is tudjuk játszani, csak jelezzétek! :) 

Ahogy mindig, a játék most is ingyenes!