Mi lesz ősszel? Ugyanitt: Kupa 1. forduló

2020-09-01 16:20:50, Szerző: Bartha Álmos (Álmos)

Ami biztos: szeptember 28-án kezdünk. Az viszont kérdéses, hogy online vagy offline.

A márciusi zárás óta nem tartottunk hagyományos, igazi quizt csak az online rendezvények mentek. A tiltásokat feloldották, jelenleg a törvények engedik, hogy quizeket tartsunk, de szervezőként nem látom, hogy hogy tudnánk garantálni az egyik legfontosabb pontot: önfeledten, biztonságban szórakozhasson mindenki, aki eljön a rendezvényeinkre. 

Ha valakit érdekel ez bővebben, itt egy videó, amin kifejtem. 

Hagyományosan mindig szeptember utolsó hétfőjén van az első játék, figyeljük, hogy mi fog történni a következő hetekben, itt is és a facebook oldalunkon is hírt adunk majd róla. 

A nyarat azzal töltöttük, hogy megpróbáljunk kifejleszteni egy olyan verziót, amit jó játszani, kevés ember is elég hozzá, nincs kontakt és akár szélsőséges esetben webkamerák előtt is lehet játszani. 8 csapatot hívtunk meg, akik egy egyenes kieséses rendszerben játszottak egymás ellen. Hétfőn és csütörtökön fogjuk kirakni a videókat a youtube csatornánkra, itt tudjátok követni, szurkolni a csapatoknak. Ha nem akartok lemaradni róla, iratkozzatok fel a csatornára és akkor kaptok értesítést. Az első epizód már kint is van, meg tudjátok nézni, ahogy a Fantomok és az Antarktiszi Vakolók játszanak egymás ellen.